lilková polévka
Vložil(a): Tereza Glazunovová, 20. 6. 2016 9.36
1) všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky (můžeme použít i mraženou směs na svíčkovou asi hrst), lilek i loupu.
2) na másle orestujeme zeleninu, česnek a zázvor dáme až ke konci
3) zalejeme vodou tak, aby byla zelenina ponořená
4) vaříme do změknutí (podle velikosti kostiček10-20minut)
5) okořeníme a rozmixujeme
6) přidáme vločky nebo pohanku a povaříme ještě asi 2minuty, poté necháme chvíli odstát
7) můžeme zjemnit lčící hustého bílého jogurtu
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (10 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 10. 1. 2019, 21.06
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 21. 11. 2018, 10.13
Výborné, také musím vyzkoušet

Fuga, 7. 3. 2018, 4.35
výborné, akorát pro děti bez smažených kuliček

Aliisha, 25. 12. 2016, 14.18
Lilek jen zapékám s mletým masem. Polévku jsem z něj ještě nekoušela.

jitkamety, 20. 6. 2016, 10.14
Mnamka