Kvasnicová s pohankou
Vložil(a): NikolaJ, 12. 5. 2016 17.25
Na másle osmahneme cibulku. Přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, kterou chvili orestujeme. Přidáme kvasnice - můžete použít buď čerstvé droždí, které tam rozdrbíte, nebo sáček sušeného. Jakmile se droždí rozpustí, podlejte vodou podle toho jak hustou chcete polévku mít. Poté přideje podle chuti pohanku. Osolte, opepřete, přidejte kmín. Vařte dokud pohanka nezměkne. Polévku můžete posypat petželkou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (25 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 12. 1. 2019, 16.14
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 21. 11. 2018, 6.21
Výborné, také musím vyzkoušet

Fuga, 8. 3. 2018, 20.20
pohanka je do polévky moc dobrá

Aliisha, 25. 12. 2016, 14.13
Tohle jsem jedna naposeldy ve školní jídelně
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 15.00
moc dobrá