Kuřecí vývar s domácím krupicovým kapáním

zobrazeno 3373×

Vložil(a): Liskovyorisek, 17. 11. 2014 22.35

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

kuřecí skelety
3 ks
mrkev
3 ks
petržel
2 ks
celer
0,5 ks
máslo
50 g
krupice
5 lžíce
vejce
1 ks
hrubá mouka
5 lžíce
petrželka
1 hrst
sůl
1 lžička

Omyjeme kuřecí skelety, očistíme a nakrájíme mrkev, petržel a celer - dáme vařit, vaříme cca 35min. připravíme si kapání - z másla, krupice, hrubé mouky, vejce, soli a petrželky umícháme tužší těsto, které přes "haluškár" neboli síto na kapání protlačíme do vývaru, případně dosolíme a pár minut povaříme.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (16 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 19. 9. 2020, 9.51

Z kuřecích skeletů vařím polévky také, ale kapání není u nás oblíbené. Zamíchám jen rozklepnutá vajíčka. Polévka je také dobrá.

mikjana, 4. 9. 2020, 13.50

Tak já dělám jen krupicové kapání s vajíčka a krupice, ne moc husté a přes obrácené struhadlo protlačím. Kapání je jemnoučké a výborné.

Žofinka

Žofinka, 29. 1. 2019, 8.35

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 4. 7. 2018, 20.43

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Zuzule, 21. 12. 2017, 23.23

kapani miluju

Tinka1993, 5. 12. 2017, 4.36

Halušky robievam do polievky, sú skvelé

Zdeňka S., 2. 4. 2017, 13.56

Takové kapání nám dělávala často babička

Petra Schoberová, 9. 5. 2016, 14.50

moc moc dobré

jitkamety

jitkamety, 2. 4. 2016, 15.03

miluju

snany, 1. 3. 2016, 16.08

Výborná

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací