Krupková polévka s čerstvým zelím
Vložil(a): szendrejka, 18. 8. 2016 21.27
Slaninu nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce a nasucho opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kostky mrkev, nakrájený řapíkatý celer. Vše osmahneme, zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Předem namočené krupky uvaříme zvlášť, slijeme je, propláchneme studenou vodou a přidáme do polévky. Zelí nakrájíme na malé kousky, vložíme do polévky a krátce povaříme. Polévku ochutíme solí, pepřem a kořením a ozdobíme čerstvou petrželkou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara, 26. 11. 2018, 9.41
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 12. 11. 2018, 8.09
jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 30. 1. 2018, 19.44
zelí do polévky jsem dala také dávat podle tohoto webu

Aliisha, 25. 12. 2016, 14.08
Já bych vynechala řapíkatý celer. Ten já nemusím
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 6.22
vypadá moc dobře

jitka46, 5. 9. 2016, 22.52
takové zeleninové polévky mám moc ráda

jitkamety, 19. 8. 2016, 11.53
vypada to opravdu dobre