Kedlubnová polévka
Vložil(a): Katka, 1. 2. 2017 20.18
Na oleji zpěníme nastrouhané kedlubny, osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek. Poprášíme moukou, 5 minut mícháme a přilejeme 1 l vody. Přidáme libeček a povaříme 15 minut. Ozdobíme sušenou petrželkou.
Kdo má rád, může si přidat ještě nějaký sýr "hermelínového typu", my jsme měli francouzský Coulommiers de Caractére z Lidlu (viz 2. fotka)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (23 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikka27, 28. 11. 2020, 13.22
Ještě jsem kedlubnovou polévka nejedla. Ale vypadá hodně pěkně.

Mygara, 13. 12. 2018, 21.52
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 1. 10. 2018, 17.07
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 9. 1. 2018, 1.30
Se sýrem musí být opravdu úžasná

Aliisha, 4. 2. 2017, 21.28
Popravdě teplou kedlubnu asi nesním
Blankasiro, 3. 2. 2017, 14.56
Tak to jsem ještě nezkoušela, asi bych se do ní nepustila když nevím jak má správně chutnat

Katka, 3. 2. 2017, 16.42
To něčemu vadí? Když dělám nový recept, taky nevím, jak budete chutnat. Buď se osvědčí nebo ho už víckrát neudělám, jednoduché

patricia077, 2. 2. 2017, 11.11
Máme kedlubnu v polévce moc rádi