Kedlubnová polévka
Vložil(a): szendrejka, 20. 10. 2016 10.36
Na dvou lžících zpěníme dvě větší kedlubny nastrouhané nahrubo, osolíme, opepříme a okořeníme strouhaným muškátovým oříškem. Poprášíme dvěma lžícemi hl. mouky, cca 5 minut mícháme a přilijeme 1 litr vody. Můžeme přidat polévkové koření nebo sušený libeček. Vaříme doměkka. Na talíři sypeme petrželkou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 29. 11. 2018, 9.50
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 21. 10. 2018, 21.24
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 26. 1. 2018, 7.22
z gigantické kedlubny také dělám
Kamila Pecharová, 27. 4. 2017, 13.00
Zkusila jsem vařenou kedlubnu, když jsem vařila příkrmy malému a zjistila jsem, že je luxusní, takže tento recept určitě zkusím!
iva.t, 23. 3. 2017, 15.37
Tato polévka mě moc nechutná, ale mé kamarádce zase moc. Sto lidí sto chutí...
Aliisha, 23. 12. 2016, 21.39
Vařenou kedlubnu bych asi nesnědla. Syrová mi však moc chutná.
L.janicka.l, 14. 12. 2016, 12.46
Nam, uz mam chute
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 19.51
moc dobrá