Kapustová polévka
Vložil(a): szendrejka, 20. 10. 2016 11.11
Nasucho opražíme 50 g krupice, ale dáme pozor, aby nezhnědla. V hrnci rozehřejeme dvě lžíce oleje a osmahneme na něm 500 g pokrájené kapusty. Vmícháme opraženou krupici, osolíme, okořeníme lžičkou tlučeného libečkového semínka (můžeme vyměnit za sušenou libečkovou nať), zalijeme 1,2 l zeleninového vývaru a vaříme doměkka.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 29. 11. 2018, 19.15
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 25. 1. 2018, 19.33
ta je u nás oblíbená
iva.t, 23. 3. 2017, 10.21
Zajímavý a docel zdravý recept.
Aliisha, 23. 12. 2016, 21.38
Tuhle polévku jsem jedla naposledy někde na základní škole.
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 19.49
moc dobrá