Irish stew
Vložil(a): szendrejka, 14. 11. 2016 13.51
Polovinu masa, cibule, mrkve, celeru a pastináku vložte do velkého hrnce a vše zlehka osolte a opepřete. Poprašte polovinou tymiánu a částí petrželky a zakryjte polovinou brambor. Navrch dejte zbylé maso a zeleninu, znovu osolte a opepřete a posypte bylinkami( stranou si nechte trochu petrželky) a navrstvěte zbývající brambory.
Zalijte vše vývarem a přiveďte k varu. Hrnec přiklopte a na mírném ohni vařte 1,5 -2 hodinky. Pokud se z jehněčího masa uvolní tuk, odebírejte ho. Jakmile jsou maso a zelenina měkké a téměř veškerá tekutina se vsákne do brambor, je hotovo. Před podáváním ho ozdobte nasekanou petrželkou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara, 1. 12. 2018, 21.27
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 18. 10. 2018, 6.24
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 24. 1. 2018, 2.11
Musí to být moc dobré

iva.t, 23. 3. 2017, 9.58
Také bych se docela bála toho jehněčého masa, protože ho neumím připravovat.

Aliisha, 23. 12. 2016, 21.31
Jehněčí jsem nidky nepřipravovala.