Frankfurtská polévka
Vložil(a): a.nnysek, 15. 8. 2015 13.14
V hrnci rozpálíme olej, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a osmažíme do změknutí. Zasypeme moukou a za stálého míchání upražíme jíšku. Odstavíme a vmícháme papriku.Zalijeme studenou vodou (cca 1,2 l) a dobře rozmícháme. Osolíme, opepříme, přidáme masox, na kostičky pokrájenou bramboru a přivedeme k varu. Pomalu vaříme do změknutí brambor.Až jsou brambory měkké, přidáme na kolečka nakrájené párky, špetku majoránky, mléko a ještě pár minut povaříme.
Na talíři můžeme ozdobíme petrželkou nebo pažitkou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (26 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 19. 1. 2019, 14.16
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 14. 11. 2018, 7.32
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga, 25. 4. 2018, 6.37
tu už jsem dlouho nedělala
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 8.05
mam moc ráda