Čočková polévka s medvědím česnekem
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 12. 1. 2017 22.26
Na olivovém oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte 250 g propláchnuté červené čočky a litr vody. Nechte uvařit doměkka. Poté přidejte kmín, citronovou šťávu, sůl a medvědí česnek.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara, 8. 12. 2018, 13.18
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 9. 10. 2018, 13.22
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 16. 1. 2018, 1.10
Miluji, že se nemusí namáčet

petrao, 13. 1. 2017, 20.48
Taky zkusím

Aliisha, 13. 1. 2017, 20.32
Červenou čočku jsem si oblíbila. Polévka z ní je velice dobrá.

L.janicka.l, 13. 1. 2017, 17.01
Mohlo by to byt dobre

Katka, 13. 1. 2017, 12.32
Díky za novou variaci, čočku vařím často, alespoň bude změna.

patricia077, 13. 1. 2017, 10.36
Čočkovou mám ráda, akorát pořád nevím, kde na ten medvědí česnek, už jsem četla tolik diskuzí, ale já ho snad nikde venku neviděla ..

k.o.r.i.n.e.k, 13. 1. 2017, 10.44
U nás ho prodávají v masně a mají spoustu druhů koření

patricia077, 13. 1. 2017, 10.54
Jo aha, já myslela, že se sbírá v přírodě..ženské psaly na různých diskuzích..je fakt, že v sáčku jsem ho snad taky viděla v masně, teď mi to blesklo .-)

k.o.r.i.n.e.k, 13. 1. 2017, 10.58
Samozřejmě že se sbírá i v přírodě, ale už není jeho čas, tak sušená varianta je dobrý kompromis

L.janicka.l, 13. 1. 2017, 17.01
Zacina rasit na jare, ja ho mam na zahradce, musi byt ve stinu a vlhku. Roste take u nas v lese ale zrovna na tom miste kde konvalinky, a lupany jsou hodne podobne, tak kdyz nahodou nekam pujdete, radci cmuchnete at se neotravite

k.o.r.i.n.e.k, 14. 1. 2017, 18.21
já bych se právě bála že natrhám něco jiného, tak radši ten sušený