Brynzová polévka

sledováno 1× zobrazeno 678×

Vložil(a): szendrejka, 6. 1. 2016 0.51

Pro vegetariány Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

brambory na kostičky
1/2 kg
Mléko
1/2 litr
Brynza
200 g
Máslo
1 lžíce
Pažitka a jiné bylinky nebo cibulka na ozdobu
- množství dle chuti
Šlehačka nebo smetana
- lžíce

Do osolené vody dáme vařit brambory, když jsou téměř měkké, přidáme brynzu rozmíchanou s máslem a mlékem. Před bodem varu odstavíme. Na talíři ozdobíme nasekanou "zelení" nebo osmaženou cibulkou, pro zjemnění můžeme přidat lžíci smetany.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

danuse11, 15. 11. 2020, 22.01

Vypadá to moc dobře,musím vyzkoušet ještě jsem nikdy nedělala,stojí to za vyzkoušení

nancy, 4. 11. 2020, 22.18

Brynzovou polévku jsem ještě nedělala, ale budu muset vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 16. 1. 2019, 13.24

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 17. 11. 2018, 18.56

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga

Fuga, 18. 4. 2018, 8.33

tak to je opravdu originální využití brynzy

Zuzule, 21. 12. 2017, 23.09

bryndza je super uzasna mnam

Zdeňka S., 2. 4. 2017, 13.39

Ráda vyzkouším, ještě jsem ji nikdy nejedla

mirka244, 6. 2. 2017, 22.57

milujem bryndzu

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.40

super

nikihiphop

nikihiphop, 12. 3. 2016, 21.52

Velmi chutná ale moc se tu v česku nedělá, škoda

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací