Pizza

sledováno 1× zobrazeno 486×

Vložil(a): NiFee, 7. 6. 2017 15.27

Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Na těsto / korpus:
hladká muka
400 g
droždie
0,5 ks
cukor
1/2 lžička
sol
1/2 lžička
olivový olej
2 lžíce
vlažná voda
2 dcl
  1. Hladkú múku, droždie, cukor, soľ premiešame najskôr nasucho. Pridávame olej a vlažnú vodu a vymiesime cesto.
  2. Cesto je vymiesene až keď sa mi pri miešaní urobí pekný bochník a nič neostane prilepené na stenách misky.
  3. Cesto rozdelíme na dve časti, potrieme olejom a necháme vykysnúť cca. 45 minut.
  4. Po vykysnutí cesto ručne vyťaháme na požadovaný tvar a veľkosť, plech posypeme hrubou múkou a položíme ho na plech.
  5. Na vrch cesta ide rajčinové pyré, osolené a ochutené oregánom. Potom nastrúhame parmezán a poukladáme na cesto suroviny aké chceme.
  6. Pecieme asi 9-10 minut na 250 stupnov.

 

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (24 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikka27

mikka27, 28. 10. 2020, 15.50

Recept ukládám a budu zkoušet. Pizzu máme moc rádi.

Trendyterka

Trendyterka, 17. 9. 2019, 8.01

Na pizze moc neujíždíme ale když už tak jedině domácí

Bar.Ca., 25. 8. 2019, 14.10

souhlasím, domácí je vždycky nejlepší...

Mygara

Mygara, 22. 12. 2018, 13.07

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 9. 9. 2018, 18.39

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

slavuska

slavuska, 31. 1. 2018, 19.18

je moc hezká

Fuga

Fuga, 28. 12. 2017, 0.33

Vypracovat těsto je na tom nejtěžší

jitka46

jitka46, 20. 6. 2017, 21.50

snad se i mně jednou povede doma

NiFee

NiFee, 10. 6. 2017, 9.36

Ja robievam pizzu vzdy dva dni po sebe . Jednu čast cesta odkladam do chladnicky a myslím, že ta druhá pizza z toho odlozaneho cesta je aj lepšia .

kajca, 10. 6. 2017, 9.05

Aj ja zvyknem robit,mám ten isty recept😊

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací