Celozrnný rohlík/houska

zobrazeno 303×

Vložil(a): szendrejka, 8. 2. 2016 11.21

Pro vegetariány 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

špaldová mouka
2 hrnek
Kostka droždí
1 ks
Olej
1/4 hrnek
Mléko
1 hrnek
Vajíčko
1 ks
Sůl
- špetka

V teplém mléce rozdrobíme kostku droždí, necháme vzejít kvásek a přidáme ho k ostatním ingrediencím.

Tvarujeme rohlíky nebo housky, potřeme bílkem, posypeme lněným semínkem nebo sezamovým, či solí nebo kmínem, dle chuti. 

Pečeme na 180st cca 15 min.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (15 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

iva.t

iva.t, 3. 4. 2017, 21.59

Zdavější a zajisté také moc dobré

Zdeňka S., 29. 3. 2017, 19.09

Jé, tak to je dobrota, hned bych si takový domácí dala

Mygara

Mygara, 23. 3. 2017, 12.54

krásně nadýchané

annahb, 21. 3. 2017, 8.58

Celozrnné pečivo jsem ještě nezkoušela

Aliisha

Aliisha, 28. 12. 2016, 17.26

Úplně mi tečou sliny. Krása.

Jamu, 22. 12. 2016, 5.44

Miluju domaci pecivo

Fuga

Fuga, 6. 12. 2016, 9.05

máte je krásne, na to že jsou celé celozrnné. To já tak neumím

Pavla33, 10. 7. 2016, 21.22

super,vyzkouším

nikihiphop, 12. 3. 2016, 18.13

Ty se moc povedli jak z pekárny

Petra Schoberová, 17. 2. 2016, 6.22

vyzkouším, vypadají perfektne

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací