Celozrnný rohlík/houska
Vložil(a): szendrejka, 8. 2. 2016 11.21
V teplém mléce rozdrobíme kostku droždí, necháme vzejít kvásek a přidáme ho k ostatním ingrediencím.
Tvarujeme rohlíky nebo housky, potřeme bílkem, posypeme lněným semínkem nebo sezamovým, či solí nebo kmínem, dle chuti.
Pečeme na 180st cca 15 min.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
lucie25987, 26. 11. 2022, 5.59
Taky doma jíme celozrnné pečivo, ale já ho teda nepeču. Vaření a pečení není moje silná stránka, tak se do takových věcí nechci zbytečně pouštět. Hledám si jen jednoduché recepty, a to pečivo teda není. Navíc máme za rohem skvělou pekárnu https://www.vasepekarna.cz/ , ve které prodávají dobré chleby i koláče a nestojí svět .
70dandule70, 3. 3. 2021, 18.32
Celozrnné pečivo máme moc rádi,musíme vyzkoušet

Trendyterka, 18. 9. 2019, 11.10
Není nad domácí celozrnné pečivo

Žofinka, 15. 1. 2019, 11.58
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

iva.t, 3. 4. 2017, 21.59
Zdavější a zajisté také moc dobré

Mygara, 23. 3. 2017, 12.54
krásně nadýchané