Salát z červené čekanky s tuňákem
Vložil(a): szendrejka, 12. 7. 2016 22.06
Ingredience:
- hlávka červené čekanky
- 1 ks
- Pórek - bílá část
- 1 ks
- Baby salát
- - množství dle chuti
- Šalotka
- 1 ks
- Tuňák v oleji - konzerva
- 1 ks
- Hrubozrnná hořčice
- 2 lžíce
- Olivový olej
- 2 lžíce
- Sůl, pepř
- - množství dle chuti
- Jablko
- 1 ks
- Bageta
- 1 ks
- Bylinkové máslo
- - množství dle chuti
- Řeřicha na ozdobu
- - množství dle chuti
Všechnu zeleninu opláchneme. Čekanku nakrájíme na malé kousky, pórek na tenká kolečka, salát na kousky. Šalotku nadrobno. Vše lehce propláchneme, tuňáka necháme okapat a poté rozložíme na jednotlivé porce. Hrubozrnnou hořčici promícháme s olivovým olejem, solí, pepřem a rozředíme trochou vody. Nakonec nakrájíme jablko na tenké hranolky a rozložíme na salát. Ozdobíme čerstvou řeřichou, zakápneme připraveným dipem a podáváme s rozpečenou bagetou s bylinkovým máslem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 7. 3. 2021, 19.01
Vypadá moc krásně ,určitě to bude i lahůdka.
Trendyterka, 20. 9. 2019, 8.34
To může být moc dobrý salát
Žofinka, 9. 1. 2019, 13.17
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 24. 11. 2018, 19.53
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 12. 2. 2018, 14.20
ten vypadá velmi dobře