Špaldové muffiny

sledováno 1× zobrazeno 821×

Vložil(a): gosa22, 14. 3. 2017 21.49

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

špaldová hladká mouka
250 g
vejce
3 ks
rozpuštěné máslo
85 g
bílý jogurt (nejlépe bio)
200 g
třtinový cukr
85 g
nastrouhaná jablka
2 ks
kypřicí prášek (nejlépe bio)
1/2 balení
jedlá soda
2 lžička

Do mísy dát rozpuštěné máslo a v něm metličkou rozmíchat cukr. Nechat trochu vystydnout, pak přidat celá vejce, zakysanou smetanu a nastrouhané jablko a/nebo banán. Přidat všechny sypké ingredience a metlou jemně promíchat, až se vše spojí. 

Těstem naplnit formičky na muffinky, nejlépe vyložené papírovými košíčky. Péct cca 20minut v troubě vyhřáté na 200C. 

Tyto velmi chutné muffiny doporučuji zejména jako zdravá varianta pro děti. Množství je cca na 10 větších muffinů.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (19 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 26. 12. 2020, 8.39

Muffiny máme moc rádi, vyzkouším i tento recept.

danuse11, 29. 11. 2020, 21.59

vypadá to dobře,jěště jsem nezkoušela musím udělat

mikka27

mikka27, 7. 11. 2020, 14.28

moc dobré , vláčné muffinky, také je dělám s jablky.

Kateřina Fárová, 25. 5. 2020, 20.01

Zajímavý recept.

Gustawka, 5. 12. 2019, 22.46

Mňam

Mygara

Mygara, 18. 12. 2018, 21.46

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 16. 9. 2018, 10.54

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 2. 1. 2018, 19.42

Tak to ráda udělám ozkoušený recept

gosa22, 20. 3. 2017, 21.20

ne všechny recepty na muffiny vyjdou dle přání...a tady musím potvrdit, že byly nadýchané a úžasně jemné...hned napoprvé, což se mi u jiných receptů nepovedlo...tady je parádní to přidané jablko, je to pak vláčné

Mildret, 15. 3. 2017, 22.03

Vypadají super ale mám radeji čokoládovou klasiku

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací