Sladká pizza z třešní

zobrazeno 782×

Vložil(a): Eliška Kozlova, 20. 6. 2018 12.46

Pro vegetariány 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Na těsto / korpus:
Tvaroh
1 ks
hladká mouka
400 g
vajíčko
1 ks
prášek do peciva
1 lžička
mléko a olej
6 lžíce
ostatní:
vypeckovane třešně
1 litr
Puding podle návodu
1 ks
Nejprve si uvaříme puding podle návodu, může být hustejsi (méně mléka), puding pizzu osladi, takže je jen na vás jak chcete mít pizzu sladkou. Těsto připravíme z tvarohu, mouky, vejce, lžičkou prášku do pečení a trochou mléka a oleje. Uhneteme a rozvalime na placku, buď velkou hranatou, nebo 2 kulaté, dame na plech a vidličkou promícháme. Na vrch nalijeme puding a rozetreme, posypeme tresnemi, ja měla přes litr odpeckovanych třešní. Pečeme na program pizza asi 20-30 minut, podle toho jak chceme krupave okraje :-) Můžeme podávat horké i studené. Napadají me různé kombinace ochucenych pudinku a ovoce, třeba visne a čokoláda, nebo banan a jahoda, nebo kokosovy puding s čímkoli :-D
Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (22 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

danuse11, 10. 11. 2020, 18.14

Vypadá to moc dobře,musím vyzkoušet ještě jsem nikdy nedělala

Kateřina Fárová, 27. 8. 2020, 19.52

Ta může být dobrá.

mikjana, 18. 5. 2020, 20.39

Zajímavá pizza, tu bych si hned dala.

mikka27

mikka27, 15. 5. 2020, 13.50

Vláčná skvělá buchta.

Gustawka, 30. 11. 2019, 21.06

Zajímavý nápad

Sarka6, 3. 2. 2019, 11.36

Zajímavé

Mygara

Mygara, 8. 1. 2019, 16.12

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 3. 8. 2018, 20.57

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je dělané

Mildret, 28. 6. 2018, 7.34

Jee to bude dobrota.

L.janicka.l

L.janicka.l, 23. 6. 2018, 21.31

Na sladko jsem pizzu nemela urcite chutnala,. Zato jsem jednou delala z testa na buchty pizzu a taky to slo,.

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací