Jahelná kaše se švestkami

zobrazeno 518×

Vložil(a): szendrejka, 1. 12. 2015 23.02

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec Bez lepku do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Jáhly
200 g
Rýžové mléko
1 litr
Švestkový sirup
4 lžíce
Mletý kokos
4 lžíce
Sůl
- špetka
Sušené švestky
100 g

Několikrát propláchneme vroucí vodou jáhly, vložíme je do hrnce, zalijeme rýžovým mlékem, osolíme, přidáme nakrájené sušené švestky a za občasného míchání vaříme do zhoustnutí. Na talíři kaši osladíme sirupem a posypeme kokosem.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 8. 8. 2021, 19.00

Tu jsem ještě nikdy nedělala, vypadá moc dobře.

nancy, 1. 11. 2020, 19.45

Kaše bude hodně dobrá a ty švestky tomu dodají šťavnatost

Gustawka, 24. 11. 2019, 12.09

velmi dobrá

Žofinka

Žofinka, 17. 1. 2019, 8.10

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 16. 11. 2018, 17.53

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Zdeňka S., 10. 5. 2017, 9.18

Vynechala bych ty švestky, ty nemusím

Fuga

Fuga, 27. 3. 2017, 20.30

musí být moc dobrá, já dnes měla kaši z ječných vloček

Aliisha

Aliisha, 31. 1. 2017, 20.53

Kaše k snídani miluji.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 13.59

dobrota

k.o.r.i.n.e.k, 5. 5. 2016, 21.48

Na jáhly už se delší dobu chystám

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací