Jahelná kaše se švestkami
Vložil(a): szendrejka, 1. 12. 2015 23.02
Několikrát propláchneme vroucí vodou jáhly, vložíme je do hrnce, zalijeme rýžovým mlékem, osolíme, přidáme nakrájené sušené švestky a za občasného míchání vaříme do zhoustnutí. Na talíři kaši osladíme sirupem a posypeme kokosem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 17. 1. 2019, 8.10
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 16. 11. 2018, 17.53
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga, 27. 3. 2017, 20.30
musí být moc dobrá, já dnes měla kaši z ječných vloček

Aliisha, 31. 1. 2017, 20.53
Kaše k snídani miluji.
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 13.59
dobrota

k.o.r.i.n.e.k, 5. 5. 2016, 21.48
Na jáhly už se delší dobu chystám