Flapjack - zdravá tyčinka

zobrazeno 782×

Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 28. 5. 2017 22.26

Pro vegetariány 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

máslo
100 g
med nebo sirup
50 g
ovesné vločky - nadrcené
250 g
sůl
1 špetka
vejce
1 ks
banán - rozmačkaný
1 ks
namleté vlašské ořechy
1 množství dle chuti

V hrnci jsem rozehřála med spolu s máslem. Přidala jsem ovesné vločky, vejce, sůl, banán a vlašské ořechy. Banán a ořechy lze vynechat a můžete přidat třeba rozinky, skořici, jablko, mandle, čokoládu, atd. Hmotu jsem dala na plech vyložený pečícím papírem a rozprostřela do čtverce. Tlouštka by měla být jako klasická tyčinka z obchodu.

Dala jsem péct na 170 stupňů na přibližně půl hodiny, ale určitě to hlídejte. Ihned po upečení je nutné to nakrájet na tyčinky (já jich měla šest) a pak nechat vychladnout.

Omlouvám se za fotku, fotila jsem mobilem a kvalita nic moc :-(

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (26 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 14. 1. 2021, 14.15

Vyzkouším, zdravé tyčinky vypadají výborně.

danuse11, 26. 11. 2020, 12.08

Velmi ráda udělám a vyzkouším,vypadá to moc krásně

mikka27

mikka27, 31. 10. 2020, 18.06

Domácí jsou mnohem lepší a zdravější

Gustawka, 5. 12. 2019, 22.23

Velice dobré

Mygara

Mygara, 22. 12. 2018, 9.46

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 10. 9. 2018, 19.42

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Furciferka

Furciferka, 16. 1. 2018, 23.34

Flapjacky mám ráda. Určitě vyzkouším. Mám pocit, že jsem jednou někde viděla i variantu bez másla, bylo tam víc banánu.

Fuga

Fuga, 28. 12. 2017, 20.42

Tak to by u nás mělo také úspěch

dadinkamaminka, 1. 6. 2017, 15.57

Vypadaji moc dobre

martinazab, 30. 5. 2017, 9.14

Super. To skusim. Akurat mam aj banany tak idem na to

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací