Fazolové blondies

zobrazeno 760×

Vložil(a): Verasvobod, 4. 2. 2017 18.19

do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Bílé fazole
100 g
Vanilkový protein
10 g
Vejce
1 ks
100g bílých fazolí z konzervy propláchnutých od nálevu – 1 vajíčko – 10g vanilkového proteinu (používám rýžový nebo mandlový bez příchuti, poslouží téměř jakýkoli, který máte rádi) – 20 kapek vanilkové stévie Zdravyden nebo jiné sladidlo (např. 2 čl medu nebo Erytritolu) – 1/2 čl skořice – větší špetka burbonské mleté vanilky – 1/3 čl kypřícího prášku Všechny ingredience umixujeme na úplně hladké těsto. Já používám tyčový mixér. Nalijeme do silikonové formy nebo vyložíme pečícím papírem. Já používám formu na menší chlebíček a těsto naliju jen do 2/3. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňu, dokud povrch nepopraská a blondies nevyběhne. Na povrchu může být lehce nazlátlé, ale nepečete ho déle, aby se vám nevysušilo. Výborné je lehce zchladlé čerstvé nebo i studené odleželé jako taková „bábovka“.
Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 7. 12. 2019, 23.32

Hned bych si dala

Mygara

Mygara, 15. 12. 2018, 16.22

Výborné, také musím vyzkoušet

Mildret, 6. 11. 2018, 8.35

To vypadá skvěle . Protein znám neměla jsem vanilkový ale sušenkový a byl dobrý

Žofinka

Žofinka, 3. 10. 2018, 14.37

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 8. 1. 2018, 20.37

To je hodně netradiční😊

annahb, 13. 3. 2017, 13.31

zajímavý recept

Petra Schoberová, 5. 2. 2017, 20.55

hodně zajímavé

rodinka

rodinka, 5. 2. 2017, 11.30

Nekdy vyzkousim ale nemam ten protein

k.o.r.i.n.e.k, 5. 2. 2017, 21.58

J8 myslím, že to půjde i bez něj

rodinka

rodinka, 5. 2. 2017, 23.13

A cim by sel nahradit ?

Aliisha

Aliisha, 4. 2. 2017, 21.32

Dobrý název

Zdeňka S., 4. 2. 2017, 21.31

Vypadá nádherně a hodně zdravě

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací