Čokoláda s posypem
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 26. 8. 2017 16.03
Rozpustila jsem si čokoládu spolu s plátkem másla. U čokolády je lepší co nejvíc procent a máslo kvaltní ne žádný ztužený tuk. Pak jsem to vlila do formiček. Dá se použít od bonboniéry nebo třeba já mám silikonová tvořítka na led, tak jsem použila ty. Nechala jsem chvíli ztuhnout v lednici a dokud to bylo jetě tekuté posypala jsem čokoládu zdobením. Já měla rozdrcené mrazem sušené jahody a kokos, ale dá se použít cokoliv - nadrcené oříšky, jakékoliv ovoce (u toho je lepší to sušené mrazem). Pak jsem to vložila do mrazáku, aby to pořádně zmrzlo. V puse se to pak pěkně rozplyne :-)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 12. 10. 2020, 15.51
Zajímavý nápad, taky vyzkouším
Mygara, 30. 12. 2018, 7.31
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 9. 2018, 5.09
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 22. 12. 2017, 19.50
to ovoce na tom musí být výborné
k.o.r.i.n.e.k, 29. 8. 2017, 10.52
Já to dělala dřív bez posypu když mi zbyla poleva z něčeho :--)