Povidlová omáčka

zobrazeno 791×

Vložil(a): Kamila Pecharová, 29. 12. 2015 14.18

do 30 min. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

Povidla
200 g
Máslo
50 g
Hladká mouka
2 lžíce
Pepř mletý
1 lžička (množství dle chuti)
Sůl
množství dle chuti
Cukr
množství dle chuti
Skořice
množství dle chuti

V hrnci si rozehřejeme máslo, osmahneme na něm mouku a vytvoříme světlou jíšku. Zalijeme ji vodou, v které necháme rozpustit povidla. Dochutíme převážně pepřem, dále solí, cukrem a skořicí. Podáváme s do křupava opečeným uzeným masem a bramborovými knedlíky či noky.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

VaJána, 3. 12. 2020, 6.56

To vůbec neznám. Jedla jsem jenom pernikovou.

danuse11, 4. 11. 2020, 15.29

nezkoušela jsem,musím vyzkoušet vypadá to moc krásně a lahodně

nancy, 3. 11. 2020, 14.04

To slyším poprvé, ale nedovedu si představit sladká povidla do omáčky

Žofinka

Žofinka, 16. 1. 2019, 11.49

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 18. 11. 2018, 10.15

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga

Fuga, 18. 4. 2018, 8.42

to je výborná omáčka, mám ráda nasládlé věci

Zdeňka S., 8. 2. 2017, 19.54

Jednou jsem ji zkoušela a nebyla vůbec špatná

Aliisha

Aliisha, 17. 12. 2016, 21.38

Tomuhle jsem nikdy nepřišla na chuť a vlastně ani nevím proč.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.45

dobrota

jitkamety

jitkamety, 6. 2. 2016, 15.34

Zajimave

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací