Povidlová omáčka

zobrazeno 295×

Vložil(a): Kamila Pecharová, 29. 12. 2015 14.18

do 30 min. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

Povidla
200 g
Máslo
50 g
Hladká mouka
2 lžíce
Pepř mletý
1 lžička (množství dle chuti)
Sůl
množství dle chuti
Cukr
množství dle chuti
Skořice
množství dle chuti

V hrnci si rozehřejeme máslo, osmahneme na něm mouku a vytvoříme světlou jíšku. Zalijeme ji vodou, v které necháme rozpustit povidla. Dochutíme převážně pepřem, dále solí, cukrem a skořicí. Podáváme s do křupava opečeným uzeným masem a bramborovými knedlíky či noky.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 8. 2. 2017, 19.54

Jednou jsem ji zkoušela a nebyla vůbec špatná

Aliisha

Aliisha, 17. 12. 2016, 21.38

Tomuhle jsem nikdy nepřišla na chuť a vlastně ani nevím proč.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.45

dobrota

jitkamety, 6. 2. 2016, 15.34

Zajimave

Trixie

Trixie, 6. 1. 2016, 16.04

tuhle verzi povidlové omáčky zatím neznám, ráda recept vyzkouším, díky:-)

lenkamaresova, 3. 1. 2016, 23.00

To je zajímavé!

jitka46

jitka46, 30. 12. 2015, 22.30

ta by nám mohla chutnat

nikihiphop, 30. 12. 2015, 20.09

Ještě jsem se neodvážila to vyzkoušet, popřemýšlím o tom

Itany, 30. 12. 2015, 18.03

Vypada to dobre

Mkk

Mkk, 29. 12. 2015, 18.51

Určitě moc dobré

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací