Povidlová omáčka
Vložil(a): Kamila Pecharová, 29. 12. 2015 14.18
V hrnci si rozehřejeme máslo, osmahneme na něm mouku a vytvoříme světlou jíšku. Zalijeme ji vodou, v které necháme rozpustit povidla. Dochutíme převážně pepřem, dále solí, cukrem a skořicí. Podáváme s do křupava opečeným uzeným masem a bramborovými knedlíky či noky.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 16. 1. 2019, 11.49
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 18. 11. 2018, 10.15
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga, 18. 4. 2018, 8.42
to je výborná omáčka, mám ráda nasládlé věci

Aliisha, 17. 12. 2016, 21.38
Tomuhle jsem nikdy nepřišla na chuť a vlastně ani nevím proč.
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.45
dobrota

jitkamety, 6. 2. 2016, 15.34
Zajimave