Lasaně se špenátem

zobrazeno 1298×

Vložil(a): Anna K., 14. 9. 2016 10.09

Pro vegetariány 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

mražený špenát
600 g
smetana 31%
125 g
česnek
1 stroužek
parmazán
100 g
vejce
3 ks
pepř a sůl
dle chuti
muškátový oříšek
dle chuti
tuk
na vymazání formy
lasaně
200 g
máslo
30 g

Špenát necháme rozmrazit. Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Tvaroh, smetanu, 60g parmazánu a vejce rozšlháme dohladka. Přidáme česnek, osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. Troubu předehřejeme na 200. Zapékací formu vymažeme tukem. Na dno poklademe plátky lasaní. Na ně rozložíme vrstvu špenátu, kterou tence potřeme tvarohovým krémem. Takto klademe další vrstvy do spotřebování všech přísad.Ukončíme vrstvou špenátu a posypeme zbylým parmazánem. Na vrch poklademe plátky másla. Pečeme 35min na 200st.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (13 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

VaJána, 1. 12. 2020, 14.47

Mám raději klasické boloňské ale se špenátem jsou také moc dobré.

danuse11, 8. 11. 2020, 22.08

Vypadá to moc dobře,musím vyzkoušet ještě jsem nikdy toto nedělala

Mygara

Mygara, 27. 11. 2018, 10.52

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 27. 10. 2018, 9.29

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 30. 1. 2018, 10.53

tak na to mám velkou chuť

Aliisha

Aliisha, 17. 12. 2016, 21.15

Lasagne jsou vynikající. Já dávám přednost mletému masu a rajčatové omáčce.

Petra Schoberová, 7. 10. 2016, 22.04

miluji lasagne

jitka46

jitka46, 17. 9. 2016, 22.52

lasagne jsme doma ještě nezkoušeli

nikihiphop

nikihiphop, 17. 9. 2016, 17.51

Lasaně jsem vždy nenaviděla kvuli masu ale se špenatkem to bych si hned dala

Petra Önder (petrao)

petrao, 16. 9. 2016, 8.04

Konečně bezmasá varianta

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací