Kynutá pizza z pohankové mouky

zobrazeno 971×

Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 24. 10. 2017 18.22

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

pohanková mouka
100 g
jáhlová, cizrnová nebo pšeničná polohrubá mouka
200 g
růžová sůl
3/4 lžička
droždí
20 g
rostlinné mléko
200 ml

Mouky vsypeme do mísy, uděláme důlek a rozdrobíme droždí, které zalijeme vlažným mlékem. Můžeme přidat i špetku cukru pro lepší kynutí. Přidáme zbytek surovin a nechýme vykynout. Těsto přendáme na menší plech a ozdobíme dle chuti. Super jsou nahoru rajčata a mozzarella. Já ještě sypu oreganem.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (23 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

VaJána, 1. 12. 2020, 12.22

Někdy je potřeba udělat něco trošku zdravějšího

Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 15.14

PIZZU MAME RADI TAK VYZKOUSIM

Kateřina Fárová, 15. 9. 2020, 17.02

Je pizzu u nás mají rádi všichni, musím jí vyzkoušet i s pohankový mouky.

mikka27

mikka27, 29. 5. 2020, 21.58

Pizza má u nás úspěch.

mikjana, 22. 5. 2020, 19.55

Dobrý recept, vyzkouším.

Sarka6, 3. 2. 2019, 19.44

Zkusím

Mygara

Mygara, 3. 1. 2019, 20.56

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 7. 8. 2018, 13.29

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Žofinka

Žofinka, 7. 8. 2018, 13.29

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 6. 12. 2017, 6.04

musí být výborná, ale už vydím, jak mně nenakyne

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací