Kedlubnové zelí

zobrazeno 1036×

Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 30. 7. 2017 14.16

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

kedlubny
4-5 ks
cibule
1 ks
citronová šťáva
1 množství dle chuti
olivový olej
1 lžíce
sůl, kmín, pepř
1 množství dle chuti

Kedlubny oloupme a nahrubo nastrouháme. Na oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme kedlubny, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Ochutíme solí, kořením a citronem (někdo dává ocet já raději citron). Kdo chce může zahustit najemno nastrouhanou bramborou a dochutit cukrem, ale to já nedělám. Já jsem jako přílohu dávala brambory, ale jde to s čímkoliv jako klasické zelí.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (22 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Kateřina Fárová, 11. 1. 2021, 10.07

To má staršně rád syn, dělávám a máme ho moc rádi.

VaJána, 1. 12. 2020, 13.35

Kedlubnove zelí mám ráda protože je sladké. Už se na něho zase těším

mikjana, 15. 9. 2020, 16.41

Dělám podobné, bez kmínu, cibule a pepře a zahustím ho jednou na jemno nastrouhanou bramborou.

mikka27

mikka27, 5. 8. 2020, 14.26

Zajímavé zelí, bude určitě dobré.

Mygara

Mygara, 27. 12. 2018, 17.35

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 1. 9. 2018, 11.00

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 25. 12. 2017, 5.59

Manžel by k tomu ještě vyžadoval maso

Petra Schoberová, 2. 8. 2017, 7.37

Děláme je moc dobre

rodinka

rodinka, 1. 8. 2017, 22.08

recept primo pro manžela

Adrianita, 1. 8. 2017, 19.19

Je to dobrota, dělám i z cukety nebo dýně, ale zelí mám jako přílohu.

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací