Domácí těsto na pizzu
Uváděné množství vystačí na 2 menší pizzy.
1) Z mléka, droždí a cukru uděláme kvásek, který necháme cca 10 min vyběhnout.
2) Mouku smícháme s olejem a solí. Přidáme kvásek a vypracujeme nelepivé těsto (dle potřeby můžeme přidat mouku.
3) Těsto necháme na teplém místě 30 min. kynout.
4) Těsto rozválíme do tenka a přidáme ingredience podle toho, jakou pizzu máme rádi.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 16. 1. 2019, 12.00
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 17. 11. 2018, 20.44
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga, 18. 4. 2018, 8.26
u mě je problém to válení

Aliisha, 17. 12. 2016, 21.37
Zkoušel jste někdo? Nebude z toho buchta?
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.45
miluji pizzu