Namáčení a klíčení

sledováno 3× zobrazeno 2097×

Vložil(a): veru.veru, 4. 6. 2015 16.45

Pro vegetariány do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

semínka, zrna, fazole, ořechy

Semínka, zrna, fazole a ořechy jsou vytvořeny tak, aby přežily trávicí soustavu. Jsou vybaveny enzymy, které je chrání před natrávením a vstřebáním. V obrázku naleznete, jak s nimi nakládat, abychom získali co nejvíc vitamínů, minerálů a dalších důležitých látek.

Sdílejte:   | 
5

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (16 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara

Mygara, 12. 11. 2018, 16.40

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 15. 8. 2018, 20.39

Perfektní zpracování. Také si ukládám.

Fuga

Fuga, 6. 6. 2018, 19.10

také se občas o něco takového pokouším

Marusk

Marusk, 24. 5. 2018, 14.26

Výborný tip, to už jsem dlouho hledala. Takových semínek se dá naklíčit, jen vědět jak, a tady je to popsáno!

Nikoll, 21. 12. 2017, 9.01

Ukládám, díky moc

Zdeňka S., 1. 4. 2017, 13.32

Parádní, hned si ukládám

annahb, 30. 3. 2017, 9.10

super návod

Aliisha

Aliisha, 30. 12. 2016, 15.55

Super návod. Díky!

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 7.40

super

Jamu, 21. 11. 2016, 3.45

Mam hrozne rada naklicenou cocku;)ale na tu si ted jeste pockam,kdyz kojim:D By malyho zabilo:D

Naši partneři

© 2013 - 2018 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací