Nepečený rýžový nákyp

zobrazeno 1749×

Vložil(a): Lucie2, 20. 10. 2014 22.38

Pro vegetariány Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

rýže
300 g
mléko
1 litr
krupicový cukr
100 g
sáček vanilkového pudinku
1 ks
vanilkový cukr
1 balení
smetana
50 ml
čerstvé jahody
1 hrnek

Rýži propláchněte ve studené vodě a s 500 ml mléka uvařte doměkka. Poté k ní vmíchejte cukr. Ze zbytku mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvařte podle návodu na obalu hustý pudink. Polovinu pudinku vmíchejte k měkké rýži, druhou polovinu smíchejte se smetanou. Rýži obložte pokrájenými jahodami a přelijte vanilkovosmetanovou omáčkou.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 1. 10. 2020, 18.45

To jsem ještě nikdy nedělala, ale může to být dobré

Gustawka, 22. 11. 2019, 12.58

rychlovka

Žofinka

Žofinka, 30. 1. 2019, 10.54

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 25. 6. 2018, 7.57

proč ho zapékat, i tak je dobrý

Zdeňka S., 10. 4. 2017, 19.11

Tento bych ráda vyzkoušela, ten pečený vůbec nemusím

mirka244, 4. 2. 2017, 21.10

rýži moc nemusím, ale takto na sladko si dám

Aliisha

Aliisha, 24. 1. 2017, 21.16

To bude dobrota. Díky za inspiraci.

Fuga

Fuga, 6. 12. 2016, 11.17

je pravda, že se nákyp nemusí zapékat

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.37

Petra Schoberová, 6. 5. 2016, 6.52

fiha super napad,vyzkouším

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací