Nepečené řezy - mražené

sledováno 1× zobrazeno 661×

Vložil(a): szendrejka, 29. 3. 2016 10.09

Pro vegetariány Bez vajec více než 2 hod. složitější

Ingredience:

Na krém:
Kokosová smetana
400 ml
Vanilkový cukr
1 ks
Javorový sirup
3 lžíce
Limetková šťáva
1 lžíce
Kůra z limetky
- množství dle chuti
Na těsto / korpus:
Máslové, celozrnné sušenky
150 g
Mandlová mouka nebo nasekané mandle
100 g
Sušené datle rozemleté nebo nasekané
50 g
Javorový sirup
3 lžíce
Kokosový olej (pokojová teplota=tekutý)
3-4 lžíce

Nadrobno nasekané sušenky smíchejte s mandlemi, datlemi, javorovým sirupem a kokosovým olejem. Do menšího pekáčku (vyloženého pečícím papírem) napěchujte tuhle hmotu a dejte jí do mrazáku tak na 10-15 minut. Mezitím si smíchete robotem kokosovou smetanu s vanilkovým cukrem, javorovým sirupem, šťávou a kůrou z limetky. Tuhle tekutou směs nalijte na mražený korpus a zase vraťte do mrazáku na min. 2 hodinky. Poté nakrájejte na řezy a hned podávejte. Uchovávejte pouze v mrazáku, krém rychle taje :)

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Teryk92, 22. 12. 2020, 18.22

Tak to je hodně dobrý nápad.

nancy, 13. 11. 2020, 16.40

Spousta ingrediencí, ale podle obrázku výsledek suprový

Žofinka

Žofinka, 14. 1. 2019, 16.27

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 19. 11. 2018, 19.57

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Monuli, 14. 5. 2018, 12.47

To nemá chybu

Fuga

Fuga, 25. 4. 2017, 10.19

opravdu velmi lákavá dobrota

Zdeňka S., 10. 4. 2017, 16.03

Kokosovou smetanu vůbec neznám, ale vypadají skvěle

Aliisha

Aliisha, 2. 2. 2017, 21.26

Hmm, opravdu netradiční recept

Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 6.03

super

nikihiphop

nikihiphop, 12. 5. 2016, 18.43

Wow to musí být jedna báseň

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací