Dezert Panna Cotta s Pedro Medvídky (Pedrocotta)

zobrazeno 763×

Vložil(a): Lisaca, 20. 11. 2018 17.16

Pro vegetariány Bez vajec Bez lepku více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

smetana ke šlehání
500 ml
vanilkový lusk
1 ks
krupicový cukr
10 g
PEDRO Medvídci
3 balení
prášková želatina
2 lžička

Krok 1

Želé část

Nad vodní lázní rozpustíme v nerezové misce Pedro Medvídky (červené / mix barev dle libosti), které lijeme do poloviny servírovacích sklenic. Dáme zachladit na 2 hodiny do lednice.

Krok 2

Smetanová část:

500 ml smetany ke šlehání smícháme s jedním vanilkovým cukrem (nebo se dření z poloviny vanilkového lusku a 10 g krupicového cukru). Lehce ohřejeme a důkladně promícháme se dvěma lžičkami práškové želatiny, kterou jsme si předtím nechali na 10 minut rozpustit se lžící vody.

Krok 3

Smetanovou část lijeme na ztuhlou želatinovou. Poté necháme 4 hodiny v chladničce. Po zatuhnutí můžeme servírovat. 

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (16 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Úča, 25. 10. 2020, 10.38

Vypadá nádherně ..nikdy jsem nedělala

mikka27

mikka27, 12. 5. 2020, 13.50

Moc pěkně vypadající recept.

mikjana, 10. 5. 2020, 12.14

Tak Panna Cottu bych si hned dala.

jitka46

jitka46, 30. 3. 2019, 22.47

Teda, zní to hodně zajímavě. Prima recept.

Sarka6, 3. 2. 2019, 10.12

Zajímavé

Mygara

Mygara, 10. 1. 2019, 14.17

Výborné, také musím vyzkoušet

Mildret, 13. 12. 2018, 16.24

Ten název mě pobavil ale vypadá úžasně. Tohle musím vyzkoušet.

slavuska

slavuska, 2. 12. 2018, 18.22

to by ě nenapadlo, vy padá to super

Aliisha

Aliisha, 26. 11. 2018, 20.56

Bonbóny jsem ještě nikdy nerozpouštěla

Ketris

Ketris, 23. 11. 2018, 13.51

Luxusni

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací