Pečený králík s dušeným špenátem

sledováno 1× zobrazeno 912×

Vložil(a): Lucie2, 16. 10. 2014 18.03

Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

králičí stehna
4 ks
cibule
3 ks
palice česneku
1 ks
máslo
100 g
špenát
300 g
smetana ke šlehání
1 balení
sůl a pepř
1 špetka (podle chuti)

Králíka omyjte, osušte, osolte a potřete česnekem. Dvě cibule nakrájejte na měsíčky. Králíka vložte do pekáčku a zasypte cibulí, na každé stehýnko položte ještě kousek másla. Maso vložte do předehřáté trouby a dejte péct. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem. Zbývající cibuli nakrájejte na drobné kostičky, osmahněte na másle a přidejte propláchnutý špenát. Ochuťte podrceným česnekem a solí. Přelijte smetanou a špenát poduste do zhoustnutí. Podávejte s bramborovými knedlíky.

Sdílejte:   | 
7

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga

Fuga, 28. 8. 2018, 6.00

hned bych si dala, vypadá to moc dobře

Mildret

Mildret, 2. 6. 2018, 6.10

Další zajímavý tip na oběd

Mygara

Mygara, 25. 4. 2018, 13.58

to je výborné tradiční jídlo

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.39

Špenát jsem dělala nedávno s vepřovými výpečky, všichni si mlaskali

mirka244, 7. 2. 2017, 21.27

mňam

Aliisha

Aliisha, 15. 1. 2017, 21.11

Dobrá česká klasika

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.13

moc dobré

Bellissima, 9. 6. 2016, 0.02

spenat zboznuji

jitkamety

jitkamety, 29. 2. 2016, 7.26

mnamka

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.50

Klasický králučí recept.

Naši partneři

© 2013 - 2018 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací