Králík s rozmarýnou
Vložil(a): Katka, 25. 7. 2016 14.09
Králičí stehna osolíme, opepříme, posypeme 4 stroužky rozmělněného česneku, posypeme rozmarýnou, pokapeme olejem, poklademe slaninou, zalijeme horkou vodou a přidáme dalších 6 rozpůlených stroužků česneku. Dáme péct do zapékací mísy, na 160 st. na hodinu a půl, poté odkryjeme, zvýšíme teplotu na 180 st. a pečeme dalších min 35 min. Omáčku můžeme zahusit rýžovou moukou a jako přílohu dávám rýži.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Trendyterka, 11. 1. 2021, 21.01
Na takovýto způsob jsme králíka ještě nedělali.

Žofinka, 9. 1. 2019, 9.22
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 25. 11. 2018, 10.32
Výborné, také musím vyzkoušet

Fuga, 12. 2. 2018, 5.29
králíka jsem neměla ani nepamatuji

Aliisha, 21. 1. 2017, 21.00
Králíka mám velice ráda. Recept vyzkouším.
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 5.42
super