Králík na smetaně a hořčici

sledováno 1× zobrazeno 939×

Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 15.48

Bez vajec Bez lepku více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

středně velké cibule
3 ks
králičí stehna
4 ks
plnotučná hořčice
200 g
sůl
1 špetka
pepř
1 špetka
anglická slanina
150 g
smetana na šlehání
500 ml
máslo
50 g
olivový olej
1 lžíce

1.Cibuli nakrájejte na tenké plátky a rozložte je na dno pekáče. Králičí stehna ze všech stran důkladně osolte, opepřete, pomažte hořčicí a položte je do pekáčku na cibuli. Na maso dejte na nudličky nakrájenou slaninu a vše zalijte smetanou. Přidejte pár kapek olivového oleje a pečte dvě a půl hodiny při 180 °C.
2. Na poslední půlhodinku přidejte plátky másla a pečte odklopené. Podávejte s noky.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (20 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 28. 5. 2021, 20.39

To vypadá moc dobře, králíka moc doma neděláme.

simsim, 2. 1. 2021, 23.35

Králík na smetaně je lahůdka.

Kateřina Fárová, 15. 11. 2020, 18.47

Recept vypadá moc dobře, v poslední době na králičí maso zapomínám, jako holka jsem ho měla každou chvíli.

danuse11, 1. 11. 2020, 13.22

naše babička vždy pěstovala králíky a jako dítě jsme k ní jezdili a pochutnávali na tomto jídlu,miluji dodnes musim udělat

nancy, 17. 9. 2020, 11.21

Králíka na smetaně jsem dělávala když jsme králíky chovali, ale ted už dlouho ne.

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 14.40

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 2. 6. 2018, 6.12

Ten musí být naprosto dokonalý

Mygara

Mygara, 25. 4. 2018, 13.18

hořčice to musí ozvláštnit

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.50

Tak to musím vyzkoušet, králíka mám v mrazáku

mirka244, 7. 2. 2017, 21.28

zkusím

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací