Veganský švestkový koláč

zobrazeno 1567×

Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 4. 8. 2018 9.21

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Švestky
20-30 ks
Jablko
100 g
Banány
6 ks
Olej
4 lžíce
Jemně nastrouhané oloupané mandle
80 g
Mletý mák
120 g
Soda
1 lžička
Skořice
1 množství dle chuti
Javorový sirup
1 množství dle chuti
Prášek do pečiva bez fosfátů
0.5 balení
Banány s jablkem, olejem a javorovým sirupem umixujeme a přidáme ostatní suroviny mimo švestek a pořádně zamícháme. Do menšího plechu nebo většího pekáčku vlijeme polovinu těsta a poklademe polovinou rozpůlených švestek. Nalijeme zbytek těsta a poklademe druhou polovinou švestek. Pečeme při střední teplotě asi půl hodiny dle tloušťky těsta. I po upečení je buchta krásně vlhká. V původním receptu bylo mimo jiné šest vajec, které jsem vynechala. Po jejich přidání bude buchta určitě hutnější.
Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (27 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

70dandule70, 5. 3. 2021, 15.06

vypadá to moc krásně a dobře musíme vyzkoušet,pro vegany jsem ještě nejedla

VaJána, 8. 12. 2020, 10.08

Musíme vyzkoušet jak chutná koláč pro vegany.

danuse11, 25. 10. 2020, 18.49

ráda vyzkouším

mikjana, 28. 5. 2020, 6.27

Tak to já vyzkouším, ale i s vejci.

mikka27

mikka27, 14. 5. 2020, 17.57

Takové koláče máme moc rádi.

Gustawka, 30. 11. 2019, 20.57

Švestky miluju

Trendyterka

Trendyterka, 20. 9. 2019, 10.15

Tohle je recept pro mě díky za inspiraci

Sarka6, 3. 2. 2019, 11.21

Zkusím

Sarka6, 3. 2. 2019, 11.21

Zkusím

Mygara

Mygara, 8. 1. 2019, 19.24

Výborné, také musím vyzkoušet

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací