Špaldovo-pohanková buchta na plech

zobrazeno 1833×

Vložil(a): elis510, 10. 2. 2017 14.53

Pro vegetariány do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

špaldová mouka
1 hrnek
pohanková mouka
1 hrnek
prášek do pečiva
1 ks
třtinový cukr nerafinovaný přírodní
1 hrnek
olej rýžový( lze i normální)
1/2 hrnek
podmáslí či kefír( co je doma)
1 hrnek
naboptnalé rozinky
1 množství dle chuti
vejce
1-2 ks
hrušky
2-3 ks

promíchat všechny ingredience pořádně.. v případě, že je těsto až příliš husté, lze dáti více tekuté složky... těsto dám na vymazaný plech navrch rozházíme nakrájené hrušky nebo ovoce dle chuti a zásob doma...dáme péci na cca 200 stupňů...po asi 20minutách propíchneme špejlí zda je těsto hotové... dle toho již vytáhneme, pokud ještě není..chvilku dopékáme... po upečení jsem posypala kokosem a podávala přelité datlovým sirupem a s kousky zbylé hrušky :)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (14 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

VaJána, 8. 12. 2020, 16.50

Musí mít opravdu zvláštní chuť . Nějak si to nedovedu představit.

mikka27

mikka27, 25. 11. 2020, 13.34

Výborná , vláčná buchta. Přidávám ještě jablíčka.

Gustawka, 7. 12. 2019, 23.26

Pohanku mám ráda

Trendyterka

Trendyterka, 22. 9. 2019, 13.36

Špaldovou mouku používám velmi ráda

Mygara

Mygara, 15. 12. 2018, 22.34

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 30. 9. 2018, 10.02

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 7. 1. 2018, 1.43

I ta zbylá hruška se na to hodí😊

annahb, 8. 3. 2017, 7.39

mnam hned bych si dala

rodinka

rodinka, 10. 2. 2017, 23.11

To musi byt mnamka

Aliisha

Aliisha, 10. 2. 2017, 21.06

Zdravé mlsání. To já ráda

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací