Špaldovo-pohanková buchta na plech
Vložil(a): elis510, 10. 2. 2017 14.53
promíchat všechny ingredience pořádně.. v případě, že je těsto až příliš husté, lze dáti více tekuté složky... těsto dám na vymazaný plech navrch rozházíme nakrájené hrušky nebo ovoce dle chuti a zásob doma...dáme péci na cca 200 stupňů...po asi 20minutách propíchneme špejlí zda je těsto hotové... dle toho již vytáhneme, pokud ještě není..chvilku dopékáme... po upečení jsem posypala kokosem a podávala přelité datlovým sirupem a s kousky zbylé hrušky :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikka27, 25. 11. 2020, 13.34
Výborná , vláčná buchta. Přidávám ještě jablíčka.

Trendyterka, 22. 9. 2019, 13.36
Špaldovou mouku používám velmi ráda

Mygara, 15. 12. 2018, 22.34
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 30. 9. 2018, 10.02
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 7. 1. 2018, 1.43
I ta zbylá hruška se na to hodí?

rodinka, 10. 2. 2017, 23.11
To musi byt mnamka

Aliisha, 10. 2. 2017, 21.06
Zdravé mlsání. To já ráda