Zeleninová polévka s krupicí
Vložil(a): veru.veru, 4. 4. 2015 15.37
Mrkev a petržel nastrouhejte najemno a spolu s bramborem vařte 15–20 minut. Potom k polévce postupně a za stálého míchání přidávejte krupici a nechejte ji projít varem. Do uvařené polévky přidejte petržel a rostlinný olej.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 27. 2. 2021, 21.31
dělávám moc jim chutná

Žofinka, 20. 1. 2019, 19.53
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 10. 11. 2018, 2.16
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga, 18. 6. 2018, 15.50
to je stará dobrá klasika

Aliisha, 1. 1. 2017, 15.47
Klasická polévka na které jsme snad všichni vyrostli