Špenátové halušky

zobrazeno 115×

Vložil(a): Tinka1993, 5. 12. 2017 5.04

Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Mrazený špenát
1 ks
Hladká múka
200 g
Syrokrem
2 ks
Špenát necháme rozmraziť, potom ho zmiešame s hladkou múkou a trochou soli. Vymiešame haluškové cesto. Hádžeme cez haluškár do vriacej osolenej vody. Halušky sú hotové keď vyplávajú na povrch. Omáčku robím tak, že dám variť vodu a do nej dám rozpustiť syrokrem. Keď omáčka vychladne tak je hustejšia :) nedávam žiadne koreniny do nej :)
Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (22 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mildret, 11. 12. 2017, 4.28

Špenátové halušky jsem ještě nejedla . Určitě ráda vyzkouším

Lenička, 7. 12. 2017, 5.23

Vypadá to skvěle. Rychlý jednoduchý oběd. Zkusím

babu, 6. 12. 2017, 20.52

Zní to lákavě Jen kdyby mi to někdo udělal

Tinka1993, 7. 12. 2017, 2.02

Kľudne spravím aj viac 😀

babu, 7. 12. 2017, 19.04

Tak to by bylo fajne, jen nez by se to ke me dostalo, melo by to pravo byt zelene jeste vic😂

iva.t

iva.t, 6. 12. 2017, 20.09

Už jsem někde něco podobného viděla, šle nezkoušela jsem

Tinka1993, 7. 12. 2017, 2.03

Chutia skvelo, u nás sú veľmi obľúbené

Kikinka30, 5. 12. 2017, 21.00

Take neznam,zkusime udělat

Tinka1993, 7. 12. 2017, 2.03

Dúfam, že budú chutiť

Aliisha

Aliisha, 5. 12. 2017, 20.28

Znám jen klasické halušky. Tyhle ale vypadají lákavě

Tinka1993, 7. 12. 2017, 2.03

Vyskúšajte chutia inak ako klasické halušky a sú úžasné

Jana82, 5. 12. 2017, 13.39

Halušky mám moc ráda, dostala jsem na ně chuť

Fuga

Fuga, 5. 12. 2017, 12.05

já znám jen klasiku, ale toto vypadá vážně dobře

Tinka1993, 7. 12. 2017, 2.03

Aj sú skvelé

Zdeňka S., 5. 12. 2017, 10.58

Halušky děláme celkem často, tyhle ráda vyzkouším

patricia077, 5. 12. 2017, 10.20

halušky špenát oboje můžeme

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací