Pohanková granola
Vložil(a): mrkew, 24. 4. 2016 16.06
Pohanka musí být měkká. Pokud je ještě tvrdá, je třeba ji nechat ve vodě. Z namočené pohanky slijte zbytek vody a pořádně propláchněte. Dejte do mísy a přidejte zbytek ingrediencí. Ochutnejte a případně doslaďte.
Směs rozložte rovnoměrně na sušící plát a sušte po dobu 6 hodin. Granola by měla být krásně křupavá. Můžete nalámat a uchovávat ve skleněné nádobě.
Důležité je, aby granola byla úplně suchá. Jedině tak vám nechytí plíseň.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 14. 1. 2019, 7.35
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 20. 11. 2018, 12.43
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga, 8. 3. 2018, 21.48
až bude sušička, tak zkusím

Aliisha, 1. 1. 2017, 15.23
Recept si s dovolením zapůjčím. Tohle prostě musím ochutnat.