Jablková přesnídávka pro děti

sledováno 2× zobrazeno 2366×

Vložil(a): veru.veru, 18. 11. 2014 19.49

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

jablka
1 kg (množství použijte dle potřeby)
cukr
3 lžíce (dejte dle sladkosti jablíček a vaší chuti)
celá skořice
1 ks
citronová šťáva z čerstvého citronu
2 lžička (dejte dle své chuti)
vanilkový pudink
3 lžíce (dejte tak, aby hmotu zahustil)

Jablka omyjeme a dáme rozdusit do kastrolu s trochou vody. Až jsou úplně měkká, přepasírujeme je přes jemnější síto, čímž je zbavíme slupek a jadřinců.
Zůstane nám jen čistá jablečná hmota, kterou dáme do mixéru a rozmixujeme s trochou vanilkového pudingu, cukrem a troškou skořice. Zakápneme citronem nebo citronovou šťávou.
Dáme ještě na chvilku povařit – stačí přejít varem, nalijeme do skleniček a sterilujeme.

  • Jablka - jakákoliv
  • cukr
  • skořice celá
  • citron nebo citrónová šťáva
  • vanilkový puding
Sdílejte:   | 
9

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (26 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 7. 10. 2020, 11.37

Též dělám a pro velký úspěch i opakuji každý rok

Bar.Ca., 19. 8. 2019, 15.14

tu bych ráda někdy vyzkoušela, domácí jsem ještě nedělala...

Žofinka

Žofinka, 28. 1. 2019, 18.18

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 4. 7. 2018, 20.55

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mygara

Mygara, 4. 7. 2018, 20.53

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 1. 6. 2018, 10.02

Tenhle recept se mi líbí

Martaaa

Martaaa, 17. 2. 2017, 13.57

Paráda!

Aliisha

Aliisha, 1. 1. 2017, 20.37

Jak dlouho to vydrží, když je tam ten pudink?

annicka

annicka, 28. 12. 2016, 23.48

delala jsem, domaci je proste nej

editak, 7. 12. 2016, 15.36

uděláme

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací