jablkopomerančová přesnídávka
měla jsem dvě kg jablíček a 4 pomeranče..... jablíčka oloupat nakrájet na drobno a dát do hrnce oloupeme pomerač nakrájíme na kousíčky a přidáme k jablíčkům pridáme badián, hřebíček, skorici samozřejme nejlépe ve varném sáčku aby jsme to nemuseli pak přebírat a vyrtat se hodiny v tom a vodu.... kdo není proti cukru může přidat cukr dle svého, já jsem třeba dala asi tři lžíce třinového cukru :-) rozvaříme jablíčka do měka pomeranč se úplně nerozmělní takže se orientujeme dle jablíček. poté vememe třeba tyčový mixér a rozmichujeme do hladka :-) já dala do horkých skleniček ale i tak zavařila někdo horké lije do teplých sklenic a už nezavařuje ale já radši ano :-)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (26 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 2. 11. 2020, 21.28
Tuto kombinaci jsem ještě nejedla. Vypadá to skvěle.
Trendyterka, 19. 10. 2019, 21.06
Domácí přesnídávka je nejlepší. Pomerančovou jsem nedělala
Mygara, 21. 12. 2018, 18.22
Výborné, také musím vyzkoušet
Marusk, 10. 10. 2018, 22.12
Dobrý tip. Ještě si tak najít jak se zavaruje
Žofinka, 11. 9. 2018, 14.53
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané