jablečná přesnidávka více chutí

zobrazeno 2779×

Vložil(a): navji, 22. 6. 2017 21.45

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

jablka
1 kg
voda
Půl litr

oloupaná, na čtvrtky nakrájená jablka (nejlépe sladší) svaříme s vodou (jablka musí být ponořená) na kaši, rozmixujeme a máme základ, poté část oddělíme a přídáme ovoce dle chutí

- zralý banán

- hruška (olopat, nutné před smícháním povařit jako jablka)

- mango (nutné před smícháním povařit jako jablka) aj.

 

Raději zavaříme na 20 min, 90°C

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (24 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

filipin21, 25. 2. 2021, 11.19

moc nám chutnají jsou dobré

danuse11, 22. 2. 2021, 19.23

přesnídávky milujeme mají je moc děti rádi musíme vyzkoušet

Úča, 7. 11. 2020, 19.50

Přesnídávky děláme ze spousty druhů ovoce také .

mikka27

mikka27, 23. 10. 2020, 20.08

Přidávám ještě trochu vanilkového pudinku na zahuštění.

mikjana, 30. 8. 2020, 14.32

Tu za chvíli začnu dělat.

jkubeso, 13. 2. 2020, 14.53

Dělám stejně, jen dávám méně vody. Výborné

Trendyterka

Trendyterka, 19. 10. 2019, 19.02

Domácí přesnídávka je nejlepší

Bar.Ca., 14. 8. 2019, 11.22

doma jsem přesnídávku dělat ještě nezkoušela...

Ivana.78, 19. 3. 2019, 22.05

Já dělala třešňovou,švestkovou,banánovou a jablečnou.

Sylva, 14. 3. 2019, 13.43

Vyzkousime

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací