Dušená mrkev s kedlubnou

zobrazeno 3319×

Vložil(a): caroline, 19. 10. 2015 11.28

Pro vegetariány Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Mrkev
6 ks
Kedlubna
1 ks
Cibule
1/4 ks
Máslo
1 lžíce
Hladká mouka
1 lžíce
Voda na podliti
2 dcl
Sůl
1 lžička
Cukr
1 lžička
Drcený kmín
1/4 lžička
Citronova šťáva
1 množství dle chuti
V kastrůlku nechte zesklovatět cibulku na troše másla (cibuli můžete v pokrmu vynechat), přidejte nahrubo nakrájenou mrkev a kedlubnu, chvíli osmahněte. Zasypte lžící mouky, zamíchejte a podlijte vodou. Nechte dusit doměkka. Okořeňte drceným kmínem, pro větší trochu osolte (popř.opepřete). Dle chuti přidejte cukr a zakápněte citrónovou šťávou. Podávejte s vařeným bramborem.
Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (13 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 28. 10. 2020, 21.32

Dušenou mrkev dělám často. Je zdravá a dobrá

Bar.Ca., 17. 8. 2019, 10.43

ta to mám ráda i já, nechápu proč to děti pořád plivou

Žofinka

Žofinka, 18. 1. 2019, 17.06

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 15. 11. 2018, 13.48

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga

Fuga, 23. 4. 2018, 19.06

tak mám zase odbrý tip

Aliisha

Aliisha, 1. 1. 2017, 15.34

Kedlubnu jsem ještě nedávala. Určitě vyzkouším.

Zdeňka S., 28. 11. 2016, 13.21

Dušenou mrkev miluju od malička

Minnie, 10. 7. 2016, 20.03

To zní zajímavě, určitě zkusím.

Petra Schoberová, 10. 5. 2016, 14.52

my kedlubnu nemuzeme

mckvak, 20. 11. 2015, 13.24

Zdrave asi urcite i kdyz otazka kolik toho v dusene zelenine zustane ale moc mi tahle kombinace nechutna.

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací