Cizrna s bramborem a fazolkami
Vložil(a): Lucie2, 25. 2. 2015 12.50
Předem namočenou cizrnu uvaříme ve vodě do poloměkka, slijeme vodu na nejnutnější minimum a přidáme k ní na kolečka nakrájené brambory. Osolíme, přidáme smetanu, promícháme a vše přivedeme k varu. Přidáme škrob rozmíchaný v troše vody, kurkumu a majoránku. Když jsou cizrna i brambory měkké, přidáme slité zelené fazolky a ještě chvilku prohřejeme.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 25. 2. 2021, 10.15
cizrnu jsem ještě nikdy nedělala,musíme vyzkoušet
Kateřina Fárová, 18. 12. 2020, 16.59
Syn má rád vše s fazolkou, asi ybch s tímto také u něj uspěla.

Žofinka, 27. 1. 2019, 6.58
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 8. 11. 2018, 20.54
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga, 26. 6. 2018, 5.48
zajímavá kombinace, to zní moc dobře, mám na to chuť