Pečené jehněčí koleno

zobrazeno 1369×

Vložil(a): szendrejka, 12. 3. 2016 21.48

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Jehněčí kolena
2 ks
Olivový olej
- množství dle chuti
Česnek
2 stroužek
Sůl, pepř, rozmarýn
- množství dle chuti

Jehněčí kolena naložíme do marinády z olivového oleje, utřeného česneku, soli, pepře a rozmarýnu.

Necháme alespoň 2hod marinovat. Pak přiklopíme a pečeme při 200st. cca 1hod. Pak odklopíme a pečeme ještě asi další hodinu na 180st.

 

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (13 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 12. 11. 2020, 17.21

To vypadá hodně dobře, ještě jsem ale nikdy plněné jehněčí koleno nedělala

danuse11, 5. 11. 2020, 16.40

Vypadá moc pěkně,ještě jsem nezkoušela určitě ráda vyzkouším

Žofinka

Žofinka, 14. 1. 2019, 17.33

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 19. 11. 2018, 16.21

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 2. 6. 2018, 8.37

Už jsem ho chtěla několikrát vyzkoušet ale ještě jsem se k tomu nedostala.

Fuga

Fuga, 14. 3. 2018, 15.58

už se mi sbíhají sliny

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 13.09

Jehněčí koleno jsem ještě nikdy nejedla

Aliisha

Aliisha, 20. 1. 2017, 21.11

Mňam. Tím bych tedy nepohrdla

Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 5.43

super

Zuzka Čtvrtečková, 23. 4. 2016, 9.49

No, na koleno jsem si nikdy netroufla...

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů