Jehněčí se špenátem

zobrazeno 1168×

Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 18.32

Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

cibule
2 ks
jarní cibulka
12 ks
jehněčí
600 g
mletá sladká paprika
1 lžička
hladká mouka
1,5 lžíce
olej
1 dcl
pepř a sůl
podle potřeby
mražený špenát
450 g
zakysaná smetana
1 balení

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Cibuli nakrájíme, přidáme k masu, osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Pak přidáme pokrájené mladé cibulky, podusíme je s masem a nakonec přidáme rozmražený špenát, osolíme, opaprikujeme, podlijeme a dodusíme. Podáváme s kysanou smetanou a chlebem.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 4. 10. 2020, 10.59

Vzhledně to sice nevypadá, ale špenát mám ráda, tak to bude určitě dobré.

Žofinka

Žofinka, 29. 1. 2019, 20.00

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 3. 7. 2018, 10.39

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 2. 6. 2018, 8.39

Taky jsem z té fotky trochu zmatená ale může to být dobré

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 16.34

Vypadá to hezky barevně

Aliisha

Aliisha, 16. 1. 2017, 20.45

Fotka vypadá divně, ale recept dobře

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 21.52

super

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.30

Fotka je zvláštní.

mckvak, 25. 11. 2015, 15.09

Perfektne to vypada

joice, 17. 11. 2015, 16.58

zaujímavé, isto vyskúšam

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů