Jehněčí na šalvěji
Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 17.58
1) Připravíme marinádu: smícháme nasekané šalvějové lístky, drcený česnek a olej.
2) Jehněčí maso osolíme, opepříme a potřeme ho marinádou. Necháme ho den až dva v marinádě (průběžně otáčíme a potíráme marinádou).
3) Pečeme na 190 °C asi hodinu.
4) Podáváme se šťouchanými bramborami.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 30. 1. 2019, 10.50
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 3. 7. 2018, 10.47
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Aliisha, 16. 1. 2017, 20.47
Jednoduchý, ale zajímavý recept
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 21.54
super
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.29
Té tu mám plnou zahradu...hmmm.