Jehněčí na šalvěji

zobrazeno 1359×

Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 17.58

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

česnek
3 stroužek
jehněčí plec
500 g
olivový olej
5 lžíce
pepř a sůl
podle potřeby
šalvěj
2 hrst

1) Připravíme marinádu: smícháme nasekané šalvějové lístky, drcený česnek a olej.

2) Jehněčí maso osolíme, opepříme a potřeme ho marinádou. Necháme ho den až dva v marinádě (průběžně otáčíme a potíráme marinádou).

3) Pečeme na 190 °C asi hodinu.

4) Podáváme se šťouchanými bramborami.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (13 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 4. 10. 2020, 11.01

Šalvěj jsem ještě nikdy nepoužila, budu muset zkusit

Žofinka

Žofinka, 30. 1. 2019, 10.50

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 3. 7. 2018, 10.47

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 2. 6. 2018, 8.42

Šalvěj je úžasná jako koření .

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 16.38

Šalvěj je k masu skvěla

Aliisha

Aliisha, 16. 1. 2017, 20.47

Jednoduchý, ale zajímavý recept

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 21.54

super

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.29

Té tu mám plnou zahradu...hmmm.

mckvak, 26. 11. 2015, 11.09

Urcite vonavy recept

a.nnysek, 17. 11. 2015, 7.59

hmm,na jehněčí už se dlouho chystám

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací