Tatarák z hovězího masa

zobrazeno 3077×

Vložil(a): szendrejka, 17. 1. 2018 19.12

Bez mléka a mléčných výrobků Bez lepku 30 min. - 2 hod. mírně ostré složitější

Ingredience:

Hovězí - ideálně svíčková
1 kg
Žloutky
2 ks
Cibule na drobno nakrájená
1 ks
Hořčice
1 lžíce
Kečup - nemusí být
1 lžíce
Pepř, sůl
- množství dle chuti
Česnek, olej, chleba - na topinky
- množství dle chuti

Maso si umyjeme, odblaníme a někdo ho mele, ale my klasicky “škrábeme”. K masu přidáme na co nejmenší kostičky nakrájenou cibuli, hořčici, kečup (nemusí být), pepř, sůl, někdo dává worcestrovou omáčku a žloutky. vše dobře rukama promícháme a dáme vychladit. Pokud je potřeba dochutit, dochutíme....držte se toho, co chutná vám 😉

K masu si osmažíme topinky, potřeme česnekem a podáváme společně s tatarákem. 

Na ozdobu a i pro chuť máme rádi cibuli, tady ale záleží na vás, kdo chce, přidá si i chili, ale doporučuji s chutěma to moc nepřehánět, ať nepřijdete o chuť masa 😉

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (23 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Bap, 25. 11. 2020, 17.22

Já už nějaký čas syrové maso nejím, ale manželovi k narozeninám....možná se překonám 🙂

Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 14.32

tatracek milujeme

mikjana, 10. 9. 2020, 19.23

Ten děláváme často.

mikka27

mikka27, 21. 5. 2020, 13.46

Moc dobrý recept.

Kateřina Fárová, 17. 5. 2020, 18.40

Tatarák miluji, díky za recept.

Sarka6, 3. 2. 2019, 18.04

Zkusím

Mygara

Mygara, 6. 1. 2019, 20.18

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 5. 8. 2018, 6.50

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Evanessa, 18. 7. 2018, 8.13

Tatarák zbožňuju, taky ho klasicky škrábeme

Mildret, 30. 5. 2018, 17.57

Já bych ho mohla snad pořád. Pravda že každý neumí namíchat dobrý tatarák..

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací