Rizoto z pohankového bulguru s mletým masem

zobrazeno 1633×

Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 2. 7. 2017 22.14

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

pohankový bulgur
100 g
hovězí maso (umeleme)
250 g
zelenina dle chuti
1 množství dle chuti
kurkuma, pepř, kari, koriandr, chilli, zázvor, sůl
1 množství dle chuti

Bulgur jsem uvařila dle návodu. Lze použít i jinou přílohu. Hovězí maso jsem si na strojku namlela a na pánvi pořádně opekla. Přidala jsem zeleninu (paprika, brokolice, mrkev, hrášek, kukuřice) a podlila trochou vody. Přidala jsem všechno koření (když dělám i synovi vynechávám pálivé) a vařila do změknutí. Pak jsem přidala bulgur a promíchala.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Bap, 14. 1. 2021, 18.19

Vypadá to zajímavě, změna proti rýži

danuse11, 9. 11. 2020, 18.06

Vypadá to moc dobře,musím vyzkoušet ještě jsem nikdy nedělala

Kateřina Fárová, 14. 9. 2020, 20.20

Rizoto s bulgrem jsem ještě nedělala, vypadá moc zajímavě.

mikka27

mikka27, 16. 8. 2020, 12.23

Rizoto jsem dělala včera a všichni jsme si pochutnali.

Mygara

Mygara, 23. 12. 2018, 19.45

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 3. 9. 2018, 18.50

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 1. 6. 2018, 21.59

Mix rýže a pohanky je super. Pohanková bulgur jsem ještě neměla.

Fuga

Fuga, 26. 12. 2017, 19.20

Pohankový bulgur je pro mě příjemná novinka

jitka46

jitka46, 6. 7. 2017, 23.44

Rizoto dělám zatím jen z rýže.

annahb, 5. 7. 2017, 7.21

vypadá krásně já znám jen klasiku

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací