Pomalu pečený roastbeef

zobrazeno 895×

Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 15.25

Bez vajec více než 2 hod. složitější

Ingredience:

hovězí maso v celku (svíčková, vysoký roštěnec)
1 kg
česnek
5 stroužek
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
kajenský pepř
1 špetka
máslo
1 lžíce
olivový olej
1 lžíce
malé brambory
500 g
mrkev
4 ks
šalotka
10 ks

1. Maso dobře o myjte a osušte. Rovnoměrně do něj udělejte několik zářezů a ukryjte do nich plátky česneku. Pak maso ze všech stran dobře osolte a okořeňte oběma druhy pepře.
2. Máslo a olej zahřejte v pánvi a pak na tuku ze všech stran zprudka opečte
maso. To položte na mřížku doprostřed pekáče. Okolo dejte omyté brambory (větší přepůlte), přepůlené mrkve a oloupané šalotky. Přidejte vodu, aby jí bylo 2,5 cm ode dna. Pečte při 90 °C 1,5 hodiny.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (13 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga

Fuga, 28. 8. 2018, 6.32

hned bych si dala, vypadá to moc dobře

Mildret

Mildret, 1. 6. 2018, 22.19

Já bych teda pekla asi ještě déle ale tohle bych mohla jíst snad pořád.

Mygara

Mygara, 25. 4. 2018, 12.16

vypadá moc krásně, ale já nemusím krvavé

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.50

To jsem ještě nikdy nezkoušela ....

Aliisha

Aliisha, 14. 1. 2017, 21.22

Tohle miluji

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 19.51

to si určitě udělame

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.00

Peckovní

jajulaš, 8. 9. 2016, 21.19

super

Bellissima, 8. 6. 2016, 23.55

napisu si na seznam, co nejdrive vyzkousim

mckvak, 24. 11. 2015, 21.49

Jsem masova takze paradni recept :

Naši partneři

© 2013 - 2018 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací