Hovězí roštěná

zobrazeno 2752×

Vložil(a): luciusmius, 27. 11. 2015 11.02

30 min. - 2 hod. mírně ostré složitější

Ingredience:

hovězí roštěná (zadní, plecko)
600 g
cibule
2 ks
plnotučná hořtice
2 lžíce
masox
1 ks
sůl
1 množství dle chuti
pepř
1 množství dle chuti
olej
1 dcl
hladká mouka
2 hrnek
voda
1 litr

plátky masa na krajích nařízneme, aby se nám maso nekroutilo při smažení, naklepeme z obou stran, opepříme, osolíme a potřem hořticí. Cibuli nakrájíme na kostičky, zpěníme v hrnci s olejem, přidáme maso, orestujem, podlijem vodou. Přidáme masox. Dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme. Připravíme si jíšku z vody a mouky a omačku zhustíme. Podáváme z rýží nebo knedlou.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Bap, 14. 1. 2021, 18.28

Roštěnou jsem dlouho nedělala, tak to rychle napravím

danuse11, 4. 11. 2020, 14.58

moc dobre chutná je to naše oblíbené jídlo

nancy, 1. 11. 2020, 19.55

Roštěná s rýží patří mezi oblíbená jídla naší rodiny, už jsem jí dlouho nedělala, musím udělat.

Žofinka

Žofinka, 16. 1. 2019, 21.27

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 16. 11. 2018, 13.33

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 1. 6. 2018, 22.12

Já jsem roštěnky neměla minimálně 7 let.

Fuga

Fuga, 23. 4. 2018, 15.13

roštěnku jsem neměla už pěkně dlouho

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 13.50

Mňam, jedno z nejlepších​ jídel

Aliisha

Aliisha, 19. 1. 2017, 21.08

Dělám, ale bez masoxu.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.02

mnamka

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací