Hovězí po španělsku

sledováno 1× zobrazeno 11252×

Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 9.30

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

zadní hovězí maso
1 kg
česnek
5 stroužek (olej)
zelená paprika
1 ks
hrášek
3 lžíce
drcený kmín
1 lžička
nakrájená koriandrová nať
1 lžíce
bílý vinný ocet
1 lžíce
rajský protlak
240 ml
hovězí vývar
500 ml
sůl a pepř
1 špetka (podle chuti)

Maso si nakrájejte na kostky, zhruba 4x4 cm. Rozehřejte v hrnci půlku oleje a opečte na něm maso dohněda. Pak ho přendejte do misky. Přidejte zbylý olej, na který dejte pokrájený česnek, drobně pokrájenou cibuli, papriku nakrájenou na proužky a opékejte 5 minut. Pak dejte zpátky maso. Přidejte kmín, koriandr, ocet, rajský protlak a hrášek. Zalijte vývarem, osolte, opepřete a přiklopte pokličkou. Na mírném ohni duste nejméně 1 hodinu, až je maso dokonale měkké.

Jako přílohu podávejte hráškovou rýži nebo těstoviny.              

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 30. 5. 2021, 20.36

To může být moc dobrý, vyzkouším.

Bap, 14. 1. 2021, 18.32

Tak to nemá chybu

simsim, 31. 12. 2020, 20.28

Dělám něco podobného, ale vynechám hrášek, protože manžel ho nemá rád.

danuse11, 1. 11. 2020, 13.35

krásně to vypadá,podobný recept dělám a moc nám všem chutná,zase ho uděláme

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 12.55

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 1. 6. 2018, 22.20

Určitě vyzkoušíme hrášková rýže u nás taky smakuje

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.57

No tak to je nádhera

Aliisha

Aliisha, 14. 1. 2017, 21.25

Velká dobrota

jajulaš, 8. 9. 2016, 21.17

lakavé

Kadlecova-Alena, 15. 6. 2016, 3.06

to je takove zakladni jidlo pro kazdou kuchyni

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů